Barbecue

Het lekkerste vlees, daar begint een geslaagde BBQ mee!

Of het nu in de winter is, of onder een stralende zomerzon: wij Vlamingen gooien graag een stukje vlees op het vuur. Wie kan je dat beter leveren dan uw plaatselijke beenhouwer? Hieronder vind je enkele suggesties om je gasten mee te verwennen. En heb je zelf geen barbecue-stel, dan kan je dat bij ons lenen.

BarbecueBarbecueBarbecueBarbecueBarbecue

Ons aanbod

  • Brochette met paprika en ajuin
  • Chipolata-worstje opgerold
  • Merguez (= pikant worstje)
  • Witte pens
  • Zwarte pens
  • Spekburgertje
  • Kaasburgertje
  • Ribbetjes voorgebakken & gemarineerd
  • Lamskotelet gemarineerd
  • Kalkoenspies met ananas & fruit
 
  • Kippen- of Rundsbrochette
  • Barbecueworst met Provençaalse kruiden
  • Drumsticks
  • Kippenfilet in curry marinade
  • Kippenvleugeltjes gekruid
  • Tournedos
  • Entrecote
  • Kotelet in Provençaalse marinade
  • Schijf varkenshaasje
  • Spekfakkeltjes

Onze tip

Alle stukken vlees wegen ongeveer 150 gr.
Normaal gezien worden er zo’n 3 stukken vlees per persoon geteld.

Extra's

sausjes

Provençaalse saus, remoulade saus (tartaar), cocktail saus, curry saus, mayonaise, ...

koude groenten

Bakken doe je uiteraard zelf. Als je echter geen omzien wil hebben naar de rest, dan kunnen wij ook de groentjes voor u verzorgen. Aardappelsla, rijstmix met paprika- & ananasblokjes, komkommersla, tomaat vinaigrette, rauwkostsla ( wortelen, selder, ajuintjes, … ), slamix met verschillende soorten sla, spirelli met cocktailsaus en pijpajuintjes, ...
Samen op één schotel geschikt, die zo op tafel kan.
 

Prijzen

Voor de actuele prijzen, bekijk onze barbecuefolder.

 

huidige pagina 

barbecue

 subitem 

buffetten

 subitem 

kaasschotels

 subitem 

verrassingsbrood

 subitem 

reuzenpan

 subitem

op aanvraag

Contacteer ons

adres

 Beenhouwerij Peeters
 Stationsstraat 102
 B-3400 Landen

telefoon

 011 88 13 14 

www.beenhouwerij-peeters.be

 

          Beenhouwerij Peeters logo

Barbecue instructies

Steek de barbecue een uur van tevoren aan zodat de houtskool goed heet is. Gebruik een schoon rooster en wrijf dat in met (sla)olie. Let op dat het vlees niet verbrandt. Leg het vlees eventueel eerst even op aluminiumfolie om te garen. Haal de folie weg als het vlees bijna gaar is. Draai het vlees pas als het vanzelf los komt van het rooster. Zout het vlees pas nadat het van de barbecue komt.